Plana Novella i tornada per Can Grau i Santa Susanna

DIUMENGE 11/10/15
Preguntes Frequents: FAQ


Coll de la Fita per Mas Alba, Jafra i PLana Novella.
Tornada per Can Grau Corriol de Santa Susanna i allà decidir, si Cantallops i tornar a baixar per Pelagons o escorçar tornant per Olivella, Pla del Roure, Ca l'Almirall de la Plana, Can Pere de la Plana, i cap a Vva. 

aprox 52km i +1100m







Aquest diumenge ens toca currar. Iniciem molt puntualment a les 8h la marxa essent una bona penya. Dia ben net  amb sortida de sol en ruta, en Mas Soles.


Deixem enrrera Sant Pere de Ribes i pujem la Fita per Mas Alba. D'allà, per Jafra, ens plantem prou depressa en la Plana Novella on realment comença la part que explorem.

En direcció Nord desde la Plana Novella anem a buscar la Riera de Jafra i la seguim en direcció Jafra. La deixem en el Corral Nou per pujar Can Grau a l'ombra del Puig de la Mola. 

En Can Grau agafem el GR5 en direcció a Olesa de Bonesvalls fins al Fondo del Coscó on agafem un corriol (GR 92-3) en direcció a Santa Sussana i que és un dels  objectius de la sortida. El corriol no defrauda: 3km ciclables en mig del bosc. Magnific i amb un premi impressionant al Final: Santa Susana. Quin mas ... molt a prop del Castell vell d'Olivella. Quin regal pels ulls.

Ja sols es queda pujar a La Descàrrega i anar a buscar primer la Riera de Pelagons i despres la de Begues per presentar-nos de nou en Sant Pere de Ribes i tornar cap a Vva.

Gran, gran, gran sortida