Plana Novella i tornada per Campdasens i Riera de Vallcarca

DIUMENGE 18/10/15
Preguntes Frequents: FAQ



Sortida complementària a la de la setmana passada buscant fer 50 km i un mínim de +1000m per fer cames per la sortida del 24/10: Taga. El camí fins a la Plana Novella el repetim, però en aquesta ocasió tornem pel Sud del Garraf




Sortim del Monestir Budista en direcció Begues per anar a buscar el Fondo de Vallgrassa que remuntem fins a Vallgrassa i el Coll de Vallgrassa.
Després de deleitar-nos amb la vista de la part del Garraf que farem ens hi posem en marxa baixant per la pista paral·lela al Fondo de la Casa Vella tot parant un moment en el Pou Forroll. Agafem la desviació cap a la Casa Vella i arribem a Can Lluça (just sobre del poble de Garraf).
Superem el Collet i parem per veure els Plans de Campdàsens amb Campdàsens en primer terme i Vallcarca i l'Ermita de la Trinitat al fons.
Parada per esmorzar a Campdàsens i continuem direcció Vallcarca per la Torre de Ca l'Amell. Passada aquesta, deixem la ruta per pujar al Turó de Ca l'Amell (just sobre de Punta de Cala Morisca) i gaudir de vistes inèdites sobre el Port de Vallcarca i l'Ermita de la Trinitat.
Tornem a la pista principal i travessem el Pla de Ca l'Amell iniciant la ziga-zaga de descens del Puig de la Perdiu de la Serra de la Costa que ens duu fins a la fàbrica de ciment i la Riera de Vallcarca.
I riera amunt. La Riera de Vallcarca, malgrat la fàbrica i la cantera, és un dels paratges més verds del Garraf. El camí pel que pujem, paral.lel a la riera, és diu Camí de Mas Quadrell al qual arribem despres de la ziga-zaga que ens far guanyar alçada.
Reagrupament i breu descans a les portes del Mas i de nou en marxa per superar els darrers metres de desnivell que ens duen al Pla d'en Sonya on connectem amb la pista per la que havíem anat un parell d'hores abans cap a la Plana Novella.
Caçadors, Fita i desfem camí per arribar a Vva a fer un refrigeri.

En Vva ens trobem als companys que han participat en la Cuabarrada. Però aquesta és una altra història ...