Cova Negra i Puig d'en Carbonell

DIUMENGE 08/02/15
Preguntes Frequents: FAQ

Reprogramació de la sortida de diumenge 1/2 que no es va fer a causa del mal temps.

Aprox 40kk i 600m+ acum
Majoritàriament pista








Sortim cada vegada mes tard i amb fred, fred, fred. Aquesta vegada som 7 + 1 que s'ens afegeix a les Roquetes. Fred, Fred i més Fred. Hem de canviar el lloc on quedem actualment per un on toqui el sol. Quin Fred.




De Vva, pel camí pedalable dels colls cap a Sitges. per regalar-nos un passeig marítim amb el primer sol del matí




Pel carrer Dos de Maig, iniciem la pujada al Coll de Santa Barbara i fem el corriol del Bosc de Can Brugera. 

Despres, direcció a Can Miret de les Torres i per les Casetes d'en Portancreu, arribem a Mas Alba




I Cap a Mas Alba per despiadat C/Sant Jordi
















Ja tenim el Puig d'en Carbonell a la vista. Sols queden 150m de pujada per la pista que ens portarà a ell per la Carena de la Serra Saladella deixant a la dereta la Penya del Duc.





Vistes impressionants desde un dels pocs llocs de la comarca des dels que es veuen: Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova  Cubelles i més ...

I també els tres Pics: La Talaia, El Montgros i El Pic de l'Àliga, 

I més i més:
Olérdola..., La Fita, La Serra del Gafarró, La Pota de Cavall... Can Pere la Plana, Mas Bargalló, can Grau, La Mola, ... etc.

Mereix la pena.




Baixem 'en un suspiro' cap a Mas Alba i premen direcció a la Casa de la Carretera pel fondo Gran del Mas. Boregem el Turó de la Carretera i enfilem la riera de Jafra cap a l'interior del Garraf, cap al paratge de la Cova Negra. 

Fem algun corriolet que, com sempre, provoca divisió d'opinions entre els que en volen més i els que els hi agrada la pista.

La llum i la vegetació es especiament maca en la pista que va en paral.lel a la riera de Jafre entre la Penya del Duc i la mateixa Cova.



Finalment, Cova Negra



Tornada expres cap a Vva perque despres la feina ben feta i d'una sortida ben maca i sense cap inicident tots tenim moltes ganes de fer una birra al sol i trobarnos amb JoanV que ja està pràcticament recuperat de la caiguda que va tenir i començara a sortir de nou.