Vallcarca. Campdasens, Plana Novella i Mas Quadrell

Diumenge 17/08/2014 i segona sortida despres de la parada de vacances. 8 amics/coneguts ens vam posar en marxa a l'estació a les 8 del matí amb les bicis carregades als cotxes per anar fins a Cala Vallcarca per fer la Serra de la Costa, Plana Novella i Riera de Vallcarca.


Ruta excel.lent sense cap incidència que va començar fent el Camí de Camdàsens per la ziga-zaga de la pujada de la Serra de la Costa que porta al Pla de la l'Amell. Abans d'arribar al Pla, desviament a la torre de vigilància propera al Turó de Ca l'Amell per veure una vista magnifica del port de Vallcarca amb l'ermita de la Trinitat.







Tornada al Camí de Campdàsens i pas per Ca l'Amell, Can Robert, Can Fontanilles i arribada a Campdàsens on la masovera, molt amable, ens va obrir l'esglesia per visitar-la mentre feiem un refrigeri.



De nou en ruta i superar El Collet vam arribar a Can Lluça i d'allà per la Casa Vella i el fondo del mateix nom cap a Vallgrassa i, de nou pel fondo del mateix nom arribada a la Plana Novella.

Parada justa per fer una foto davant el Monastir busdista i cap a Jafre. Continuem per la Fassina i Can Marcer i pujant al Pla d'en Sonya agafem la desviació a Mas Quadrell on ens obsequiem amb un esmorzar de forquilla.




Despres d'esmorzar, tan sols queda baixar per la Riera de Vallcarca fins a l Cala Vallcarca on tenim els cotxes, carreguem les bicis i cap a Vva.

Algunes fotos +
https://picasaweb.google.com/102921728839487902540/20140817BTTVallcarca?authuser=0&feat=directlink